Arvustused

Tagasisidet saavad jätta ainult registreeritud kasutajad

Selg tänab. :)

Ostsin emale. Ta on väga rahul. Ta ei pea enam selgroovalu pärast rohtusid võtma. Mul on hea meel.

Suurepärane. Varem võisin nädalavahetustel lõunani magada, nüüd puhkan kella 9-ks välja ja sellest piisab, niisiis saan nüüd perega rohkem aega veeta.

Väga hea madrats ja asjatundlik teenindus!

Lonase tooted on tõesti väärt nii tähelepanu kui ka hinda – kõik on kvaliteetne ja vastupidav. Võrratu teenindus. Suur tänu teile.

Madrats on hea, lõhnab hästi, magada on mugav. Ka kuller töötab hästi (ei läinud närvi, kui kooskõlastasime mitme kõnega kohaletoimetamist).

#Mugavusmeistrid Meisterlikult: • meeldiv teenindus • asjatundlikkus • laitmatu kvaliteet • uskumatu kiirus • armastame oma klienti • stiil. Aitäh mugava uneaja eest! ❤

Kiire tarne. Maksevõimaluste lai valik. Väiksel madratsil on samasugune ümbris nagu Lonasest ostetud põhimadratsil, seega kõik klapib. Mugav, et nurkades on kummid. Pehmendab suurepäraselt.

Kõik, s.o alates tellimisest kuni kojutoomiseni välja sujus laitmatult. Toode vastas meie ootustele 100%. Soovitan soojalt! Aitäh kogu Lonase kollektiivile – te olete võrratud!

Aitäh suurepärase toote eest! Madrats vastas kõikidele ootustele. Väga tõhus info jagamine tellimuse käigu kohta ja kiire kohaletoimetamine.

Vaid parimad sõnad! Ostsime voodi veel enne eriolukorra väljakuulutamist. Voodi kojutoomine õnnestus väga operatiivselt kooskõlastada. Et mehed ei saanud voodit kokku panna (sest riigis oli kehtestatud karantiin), siis saime kõik juhendid, kuidas seda ise teha. Kõik sujus kiiresti ja ladusalt. Väga rõõmsaks tegid kingitused –kaitsemaskid, mis on praegu väga päevakohane. Aitäh, et hoolitsete oma klientide eest. 10 punkti! Edu! :)

Mul on väga hea meel, et ostsin madratsi LONASEST. Varsti saab kaks aastat sellest, kui hakkasime seda kasutama. Oleme väga rahul. Puhkame end suurepäraselt välja. Väga meeldiv on sellel lamada. Kui see madrats kord ära kulub (esialgu ei ole 2-aastase kasutamise järel mingeid selgeid kulumismärke näha), siis järgmise ostan kindlasti LONASEST.

Üks väike miinus on see, et voodi ooteaeg on pikavõitu, aga üldiselt on kõik suurepärane. Kauba kohaletoimetajad on väga meeldivad ja operatiivsed!

Kvaliteetne madrats, kiire tarne.

Tellisin kattemadratsi Memospace ning ei kahetse põrmugi. Sellel magamine on väga meeldiv ja mugav, saan end väga hästi välja magada. Leian, et madratsi kattekangas on väga kvaliteetne, katsudes meeldiv ning värv on praktiline. Mulle meeldib ka bambusest padi – tihke, kuid mitte kõva. Mulle meeldib. Tänan väga!!!

Väga mugav ja hea madrats. Soovitan. Kasutusea kohta ei oska öelda, sest kasutan väga vähest aega (vähem kui 3 kuud).

Kohaletoomisteenus on väga täpne, teenindus on suurepärane, ka madratsi kvaliteet. Olen väga rahul, et valisin LONASe madratsid, lastel on väga hea uni.

Olen väga rahul uue kattemadratsiga ja teenindusega!

Madratsi saime kätte õigel ajal, nii nagu oli planeeritud. Oleme väga rahul :)

See ei ole esimene aasta, kui kasutame teie tooteid. Oleme väga rahul nende kvaliteediga. Olen kindel, et ka kõige uuem ost ei lase pettuda. Ka teenindus on väga kena. Aitäh!