−15%

Voodi SQUARE

Alates 1 900,00€
Parempoolne madrats
Vasakpoolne madrats
Kangad
Voodijalad
Suurus
Vooditarvikud
Dekoratiivpadjad
1 615,00€
1 900,00€
Voodi SQUARE
1 615,00€
Tarneaeg - 20 päeva
Tasuta kohale toimetamiseks on jäänud: 200,00€
Kuumakse alates 38.29 €
Minimaalne sissemakse alates 0.00 €
Voodi SQUARE
Pehme kiht - Memospace® kattemadrats

Teie keha tunneb end pehmelt ja lõdvestunult. Seda tänu 5 cm paksusele Memospace® materjalile, mis põhineb NASA kosmosetehnoloogial. See materjal reageerib kehasoojusele, ümbritseb teid igast küljest, lõdvestab teie lihaseid ja säilitab selgroo õige asendi.

Madratsid vastavalt teie vajadustele

Saate valida kõvema, pehmema või mõlemad. Madrats on valmistatud erilisest kõrgest 18 cm kõrgusesega taskuvedrude plokist kus iga vedru on eraldi kotikeses ja reageerib individuaalselt kehasurvele. Nii kohandub madrats ülihästi kehaga ja aitab lülisamba sirgena hoida.

Tugevad aluskušetid

Kušettide raam on valmistatud massiivsest puidust, okaspuumassist. Sees on taskuvedrudest koosnev plokk, mille iga vedru reageerib individuaalselt keha survele. Vedrude kõrgus on 12,5 cm, mis tagab täiendava mugavuse.

Sobivad jalad

Lõõgastav uni varvastest sõrmeotsteni, magamistoa interjööri harmoonia voodi peatsist jalgadeni. Kontinentaalvoodid on saadaval 12 cm kandiliste puidust jalgadega. Saate valida naturaalsete tammepuidust, tubakavärvi või mustade jalgade vahel.

Erineva suurusega ruutude rütm kaasaegse klassikalise interjööri jaoks.

Pehme peats kutsub teid pikemalt voodisse jääma, selga toetama ja raamatut lugema. Õmblustega tekitatud ruutude reljeef annab ruumile peene elegantsi.

Kontinentaalvoodi on tavalisest voodist kõrgem ja koosneb kolmest mugavuskihist: kahest aluskušetist, kahest madratsit ja pealmisest kattemadartsist. Kõik kihid töötavad koos kuningliku lõõgastustunde loomiseks.

  Tugev täispuidust konstruktsioon

  Kombineeritud kušetid, madratsid ja kattemadrats luksusliku mugavuse tagamiseks.

  Pehme peatugi mugavaks toetamiseks

  Voodi toodetakse tehases personaalselt teie jaoks.

Teave

Kohaletoimetamine ja kokkupanek
Voodi välismõõtmed
Garantii

Et metsad haljendaks

Teie voodi saab järgmisel kevadel puuks. Iga ostetud voodi eest istutame LONAS-e metsa puu

Vaata lähemalt: Et metsad jääksid roheliseks: "LONAS“ istutab puu iga Baltikumi klientide poolt ostetud voodi kohta >

Voodikonstruktsioon peab vastu ka suuremale survele

Lisakilod, lapsed, koer ja kass: suurem kaal ei ole sellele voodile mingi väljakutse. See on valmistatud täispuidust.

Madratsid on täiendavalt kaitstud Anti-Slip lainetega. Need on integreeritud pea- ja jalatoele ning madratsitesse, takistades madratsite ja madratsialuste libisemist, nii et kõik voodi osad püsivad paigal.

Iga tellimust käsitletakse individuaalselt

Kliendi nimi käib meiega kaasas igal sammul. Usume, et nii hoiame inimesega ühendust ja vastutame isiklikult kõrgeima kvaliteedi eest.

Suurem osa nii voodite kui ka madratsite tootmisest on käsitöö. See tagab täpsed õmblused ja iga osa kestab aastaid. Enne pakkimist ja väljasaatmist komplekteeritakse voodid ja kontrollitakse ühendusdetaile, et tagada teiele laitmatu kvaliteediga voodi.

Kangad ja aksessuaarid magamistoa harmooniaks

Voodikangaid on äärmiselt lihtne puhastada ja mõned neist on vastupidavad ka lemmiklooma küünte suhtes. Lisaks on need läbinud Martindale'i kulumise, värvide tuhmumise ja hõõrdumise testid. Teie valikul- kootud, veluur, buklee või muud ekslusiivsete mustritega kangas.

Dekoratiivsed padjad, stiilsed tumbad, funktsionaalsed öökapid, lisavalgustussüsteemid: sama kangaga kaetud aksessuaarid saab hõlpsasti voodiga sobitada.

Kasulik

LONASdesign galerii >

Kanga spetsifikatsioonid >

Üldine tootegarantii >

Similar products