−15%

Madrats VEGA LATEX

Alates 340,00€

See madrats on teie jaoks, kui teile meeldib keha ümbritsev pehmus. VEGA LATEXi ülemine kiht koos loodusliku lateksiga aitab seda tunnet luua. See materjal ei tee madratsit mitte ainult mugavaks keha vastu, vaid ka vastupidavaks. Sageli magavad inimesed sellel madratsil kauem.

  7 anatoomilist tsooni toetavad tervislikku kehaasendit

  Lateksikiht pakub tolmulestadele ebasoodsat kasvupinda.

  Antibakteriaalne kate lihtsaks madratsihoolduseks

  Tootel on tänu kõrgele kvaliteedile 2-aastane garantii.

Suurus
289,00€
340,00€
Madrats VEGA LATEX
289,00€
Tarneaeg - 13 päeva
Tasuta kohale toimetamiseks on jäänud: 200,00€
Kuumakse alates 6.86 €
Minimaalne sissemakse alates 0.00 €
Madrats VEGA LATEX
Antibakteriaalne kate Lonofibre®-ga

Esimene kiht aitab säilitada puhtust. Kangas on 100% polüester, millel on antibakteriaalsed omadused. Samuti on see tolmulestavaba. Vajaduse korral saab katet mugavalt eemaldada, kui tõmblukk kõigil 4 küljel lahti tõmmata. Spetsiaalse Lonofibre®-tehnoloogiaga 3-kihilist katet saab pesta kuni 60 °C juures, mis tapab bakterid ja eemaldab plekid kõige paremini.

Väga hästi kohandatav lateksikiht

Madratsi esimene kiht on lateks, mis sisaldab kuni 50% looduslikku kummi. See annab madratsile meeldiva sissevajumise tunde. See materjal sobib ka neile, kes on tolmulestade suhtes allergilised, sest lateks on neile ebasoodne kasvulava.

Lono-Tec® I elastne kiht

See kiht koosneb 2 cm pikkusest Lono-Tec® I materjalist. See on väga hingav ja elastne patenteeritud vahtpolüuretaan. Lono-Tec® I-l on suurepärased ortopeedilised omadused ning see toetab õigesti selgroogu ja kogu lihaskonda. Lisaks on see materjal tervisele ohutu ja keskkonnasõbralik.

Lono-Tec® I elastne kiht

See kiht koosneb 3 cm pikkusest Lono-Tec® I materjalist. See on väga hingav ja elastne patenteeritud vahtpolüuretaan. Lono-Tec® I-l on suurepärased ortopeedilised omadused ning see toetab õigesti selgroogu ja kogu lihaskonda. Lisaks on see materjal tervisele ohutu ja keskkonnasõbralik.

L-Slip® madratsikaitse

Selle ülesanne on koguda madratsitolmu, et kaitsta kodukeskkonda. Ja me oleme mõelnud ka teie mugavuse peale - selle sisendi materjal võimaldab madratsikatet hõlpsasti maha võtta ja peale tõmmata. See muudab madratsihoolduse lihtsamaks. 

Kevadine kaitsekiht

Magage ohutult. See on tehniline vilt, mis hoiab vedrusid kindlalt kinni. See tagab, et vedrud ei löö välja ja ei kahjusta ülemisi kihte isegi pärast aastakümnete pikkust kasutamist.

Väga tundlik vedruvõrk

Madratsi ruutmeetri kohta on 245 vedru, seega on 160x200 madratsil peaaegu 800 vedru. Ainult TYLA® PLUS ja MULTI VEGA madratsites on rohkem vedrusid. Selline vedrude tihedus võimaldab erilist kohanemisvõimet ja mugavustunnet: iga vedru reageerib individuaalselt kehapinnale.

Teave

Soovitus kõvaduse ja kaalu kohta
Mõõtmed
Garantii

Stabiilsus ja magus uni, isegi kui teised ei maga

Me oleme mõelnud, kuidas kaitsta teie und. Selle madratsi eriline vedrude konstruktsioon takistab Teil tunda kõrval oleva inimese liigutusi.

Erinevalt säästumadratsitest on see madrats varustatud lugematute vedrudega. Nii surutakse pinda ainult survepunktis. Igal vedrule on ka eraldi kate, seega liigub see äärmiselt vaikselt. Ja seda aastaid.

7 pehme tsooni selgroo ja kogu keha lõdvestamiseks

Mäletage kerget kehatunnet, kui ärkate üles. Sellel madratsil on uuenduslik disain, mis on loodud füsioterapeutide abiga. Madratsi disain võimaldab lihastel lõdvestuda ja selgroolil sirguda.

Madratsis on 7 vedru pehmendustsooni vastavalt inimese anatoomiale. 4 tugevamat tsooni pakuvad kindlat tuge peale, torsole, reitele ja jalgadele, samas kui 3 pehmemat tsooni võimaldavad õlgadele, vaagnale ja sääreosadele kerget vajutamist.

Kvaliteet, kvaliteet, kvaliteet: see hoiab teid aastaid kindlalt magamas.

Oleme alates 1993. aastast valmistanud madratseid käsitsi, kuni viimase õmbluseni. Muud moodi ei ole lihtsalt võimalik tagada kvaliteetset toodet.

See madratsi silumine määrab kõigi konstruktsiooniosade täpsuse. Iga õmblus on tugevalt kinni õmmeldud, et vältida hargnemist. Iga vedru liigub täpselt ja ei hõõru teiste vastu. Iga materjal asub täpselt seal, kus see peab olema, et vältida deformeerumist või lagunemist.

Nahale lähedane, tervisele ohutu madrats

Me loome säästvaid madratseid, mis võimaldavad teil vähem tarbida ja tervislikumalt elada. Pöörame erilist tähelepanu materjalide koostisele.

Kasutame võimaluse korral Oeko-Tex® sertifitseeritud materjale. Selle sertifikaadiga tooted on ohutud ja sobivad ka imikutele. Ja me katame madratsi toimimise seisukohalt olulised sünteetilised osad patja enda valmistatud voodriga, et need kestaksid kaua ja ei tolmuks.

Similar products

50 000+ geriau miegančių klientų