−15%

Pleed DUNE

Alates 65,00€

See vastupidav ja minimalistliku disainiga puuvillane pleed on nii stiilne kodu sisustusdetail kui ka lemmik kaisutus looduses või mere ääres veedetud õhtutel. Lõime selle pleedi neile, kellel puudub täiuslikust hetkest see kerge ja mõnus puudutus ning see hea tunne sees: olen ostnud jätkusuutliku toote.

  Keskkonnasõbralik pleed

  Kerge ja pehme

  Narmastega

Suurus
55,25€
65,00€
Pleed DUNE
55,25€
Tarneaeg - 4 päeva
Tasuta kohale toimetamiseks on jäänud: 200,00€

Teave

Suurus
Koostis
Garantii

Õrn antiiki meenutav muster

Need kootud jooned on ainulaadne, rütmiline muster, mis kordub paljudes meie toodetes. See on meie austusavaldus vanadele traditsioonidele. Lõuendina kootuna meenutab see veelgi enam vanu kangaid. Sel viisil kaunistatud pleed võimaldab teil puudutada minevikku ja viibida hubases olevikus.

Vastupidav duo: puuvilla parimad omadused ja polüestri tugevus.

Selline kangakombinatsioon tagab pleedide tugevuse, pehmuse ja vastupidavuse. Puuvill on kõige populaarsem tekstiilkiud, sest see on nahale pehme ja hingav. Puuvilla sisse põimitud polüesterkiud tugevdab tooteid ja võimaldab neil kaua vastu pidada.

Teie nahale kõige lähemal olev keskkonnasõbralik toode

Selle pleedi valmistamisel kasutasime 70% taaskasutatud puuvilla, millel on GRS (Global Recycle Standard) sertifikaat. See sertifikaat tagab, et tootes on kasutatud taaskasutatud materjale, mis on keskkonnasõbralikud ja ohutud.