Pesukastiga voodid

Pesukastiga voodid

LONAS Voodid koos voodipesuga

LONASi voodi koos voodipesu salvega on ideaalne valik neile, kes hindavad funktsionaalsust ja ergonoomilisi omadusi. Magamistuba on ju koht, kus kord on osa üldisest rahu ja vaikuse atmosfäärist, ja õige atmosfäär on mugavast puhkusest lahutamatu. Meie magamistoa voodid koos voodipesuga on valmistatud teie vajadusi silmas pidades ja me oleme püüdnud tagada, et need vastaksid ka kõige nõudlikumatele vajadustele. Nagu kõik meie voodid, on ka need meie käsitööliste käsitöö tulemus ja valmistatud tugevatest paneelidest, mis tagavad stabiilse, usaldusväärse ja vastupidava konstruktsiooni. Ning voodi kvaliteetne tõstemehhanism muudab ülaosa tõstmise ja langetamise äärmiselt lihtsaks, nii et esemeid on lihtne ja mugav hoiukambrisse maha panna või üles võtta.

Millised on voodipesu eelised?

Võite valida funktsionaalse ja stiilse voodi koos voodipesuga LONO Muzikinės kolekcija tootevalikust. Muusika kollektsioonis on avarad, õmblusteta voodikarbid, elegantsed kujundused ning mugavad ja hubased peatoad. Muusika voodikollektsioonis on nii kahe- kui ka üheinimesevoodeid koos voodikastiga, mistõttu on lihtne leida õige suurusega, praktiline ja esteetiline voodi nii täiskasvanutele kui ka lastele.

Kui me räägime klientidega, kuuleme, et voodi valikul on mitu põhitegurit. Sageli otsitakse voodit, mis oleks nii kvaliteetne, esteetiline kui ka praktiline. Sellistel juhtudel on voodi koos voodipesukastiga lahendus, mis ühendab endas kõik kolm kriteeriumi. Lisage sellele võimalus valida erinevaid peatoe tüüpe ja funktsionaalsus omandab täiesti uue mõõtme. Need LONASi voodid on loodud selleks, et igaüks saaks aru, et magamismööbel peab olema kombinatsioon erinevatest vajadustest, mille nurgakiviks on mugavaks puhkamiseks ideaalne magamisalus. Seetõttu on alati oluline, et valiku tegemisel oleksite teadlikud magamisdiivanite eelistest.

Aitab hoida asju korras

LONASi voodeid koos voodipesu hoiuga iseloomustab asjaolu, et kui voodi pealt üles tõsta, leiad väga ruumika voodipesu hoiukasti, mille sisemus on sujuv ja sammastega katkestamata. Ruumikas voodipesukast ei mahuta mitte ainult voodipesu, vaid ka harvemini kasutatavaid, suuremaid esemeid, säästes magamistoas ruumi, ilma et see toa üle koormaks.

Sageli on voodipesu või muud lahtised esemed voodis segadust tekitavad, muutes magamistoa segaseks ja ebaesteetiliseks - ning muutudes sageli müraallikaks vaikses ruumis. Seepärast võib voodipesu salvega voodi olla ideaalne lahendus neile, kes soovivad oma voodipesu või muid esemeid korralikult ja korrastatult hoiustada, luues nii korra. Veelgi enam, voodipõhja saab igal ajal eemaldada ja voodi all olevat põrandat saab mugavalt puhastada, nii et koristamise päeval ei teki lisakäru.

Voodid muusikakollektsioonist

Need, kes otsivad funktsionaalset ja stiilset magamistoa voodikasti, leiavad selle LONO muusikakollektsioonist. See sisaldab kümmet erinevat voodit koos voodipesukastiga. Kõik Music Collectioni voodid on peene elegantsi, erinevate tüüpide hubaste peatsite ja praktilise voodipesukarbiga, mis tagab veelgi funktsionaalsema mugavuse magamistoas.

Enam kui 500 stiili hulgast saate valida voodikanga värvi, tekstuuri ja mustrit, nii et saate hõlpsasti sobitada praktilise ja stiilse voodi oma magamistoa interjööri. Oluline on see, et kõik Musical-kollektsiooni voodid on valmistatud kõige kvaliteetsematest materjalidest, kasutades konstruktsiooni tugevdamiseks ja vastupidavuse tagamiseks tugevat paneeli, ning voodikasti funktsionaalsust suurendab kvaliteetne tõstemehhanism, mis võimaldab hõlpsasti tõsta ülemist osa ja panna või võtta esemeid välja.

Kahekohalised voodid koos voodipesuga

Voodi valikul on sageli oluline suurus. LONO valik pakub ühe- ja kahekohalisi voodeid kõige olulisemates standardsuurustes koos voodipesukastiga. Üks kõige levinumaid ja samas optimaalseimaid valikuid, et luua täiesti mugav magamiskeskkond ja pakkuda samal ajal lisaruumi oma asjadele, on 160x200 suurune kaheinimesevoodi koos voodipesukastiga. See voodisuurus tagab mugava une kahele inimesele ning avar voodipesukast pakub piisavalt ruumi nii voodipesu kui ka lisatarvete jaoks. Sõltuvalt teie pikkusest või üldisest kehakujust ja teie magamistoas olemasolevast ruumist leiate oma magamistuppa sobivaima voodi. Need, kes otsivad kaheinimesevoodit koos voodipesuga, võivad valida voodi 180x200. Ja neile, kes otsivad väga kompaktset ja praktilist magamistoalahendust, soovitame 140x200 suurust kaheinimesevoodit koos voodipesukastiga.

Üheinimesevoodid koos voodipesuga

Meie valik üheinimesevoodeid koos voodipesuga on saadaval suurustes 90x200 ja 120x200. 120x200 üheinimesevoodi, mille pealae all on avar üheinimesevoodikirst, valitakse kõige sagedamini täiskasvanute magamistubadesse või noorte tubadesse. Need voodid on väga kompaktsed, sõbralikud väiksematesse ruumidesse, kuid samas pakuvad mugavat puhkust, samas aitab voodipesukast luua magamistoas lisaruumi tunnet, kus iga täiendav vaba lapp on väärtuslikum. Neile, kes otsivad väiksemat üheinimesevoodit koos voodipesukastiga, oleme loonud Cloveri voodi. See 90x200 suurune voodi on minimalistliku disainiga ja sobib ideaalselt väiksematesse laste, teismeliste ja täiskasvanute magamistubadesse ning tänu funktsionaalsele voodipesukastile tagab see toas soovitud korra ja loob rohkem vaba ruumi teie lemmiktegevusteks.

Kas vajate nõu oma valiku kohta?

Mõeldes, milline LONO voodi koos voodipesuga? Küsimusi voodi disaini, suuruse või funktsionaalsuse kohta? Võta ühendust meie kvaliteetsete uneekspertidega. Vastame kõigile teie küsimustele, anname professionaalset nõu ja aitame leida parima lahenduse teie puhkamiseks ning esteetiliselt meeldiva ja korras magamiskeskkonna loomiseks.